Tata izmislio aplikaciju zbog koje će vam dijete odmah odgovoriti na poruku

REVOLTIRAN sinovim ignoriranje poruka, Nick Herbert je došao na ideju i izmislio aplikaciju koja će oduševiti mnoge roditelje.

 Tata izmislio aplikaciju zbog koje će vam dijete odmah odgovoriti na poruku

Free-Photos / Pixabay

Aplikacija Reply ASAP funkcionira na prilično pametan način. Kada roditelj zove dijete ili mu šalje poruke, ona neprestano upozorava dijete na to i radi buku te ne prestaje dok ne odgovorite na poziv ili poruku, čak i ako je zvono na mobitelu ugašeno, piše index.hr.

Aplikaciju je napravio još 2017., a do sada je instalirana više od 75 hiljada puta na Android uređajima dok za iOS sustav nije dostupna.

“Imam sina Bena koji je školarac. Kupio sam mu mobitel da bih ga mogao nazvati, kao i on mene, ali, naravno, djeca ne žele koristiti mobitele da se jave mami ili tati. Igrao je igrice i gledao videe, a kad god bih ga pokušao dobiti, nije odgovarao”, objasnio je Herbert.

Tako se rodila ideja za ovu aplikaciju koja je popularna među roditeljima. Još uvijek ne funkcionira kada je telefon ugašen, ali u svakom slučaju će mnogima olakšati svakodnevicu i roditelje riješiti brige.

(Školski.ba)

Možda te i ovo zanima?