Marketing


Školski.ba je informativno-edukativni portal namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola u Bosni i Hercegovini, učiteljima, nastavnicima i roditeljima.

Portal je sa radom krenuo sa prvim školskim zvonom i znakom za početak nove školske godine, 01. septembra 2015. godine u 08:00 sati. Do danas, Školski.ba je izrastao u najveću internet zajednicu u Bosni i Hercegovini koja okuplja osnovce, srednjoškolce, roditelje i nastavnike.

Školski.ba je osim na internetu, prisutan i na TV-u kroz realizaciju projekta Riznica znanja, serijala edukativno-zabavnih emisija u kojem naši mališani daju odgovore na pitanja koja smo za njih pripremili. Ovaj projekat realizujemo u saradnji sa Hayat TV-om i Hayatovcima, prvim i jedinim bh. dječijim kanalom.

Zašto se oglašavati na našem portalu?

Školski.ba je mjesto koje okuplja učenike u potrazi za stipendijama, školskim novostima i korisnim savjetima, ali i roditelje i nastavnike koji na našem portalu mogu pronaći mnogo savjeta i korisnik informacija za odgoj i vaspitanje djece.

Vaša ciljna grupa su učenici, roditelji i nastavnici? Želite da im predstavite vaš proizvod ili uslugu? Školski.ba vam to može omogućiti kroz plasiranje vaših kampanja na našem portalu i profilima na društvenim mrežama.

Ponuda bannera i oglašavanje na društvenim mrežama

Dizajn portala Školski.ba je responsive, tj. prilagođen svim vrstama uređaja i to desktop uređajima, tabletima i pametnim telefonima.

Na tehničkim karakteristikama portala Školski.ba zasniva se i ponuda bannera. Nudimo mogućnost da vaša kampanja bude plasirana i vidljiva na svim vrstama uređaja u isto vrijeme, što  omogućava da vidljivost i doseg vaših oglasa budu izuzetno visoki. Zajedno sa najvećom internet zajednicom studenata u regionu, STUDOMAT.ba činimo mrežu portala za osnovce, srednjoškolce i studente. Moguće je kreiranje prilagođenih reklamnih kampanja na oba portala.

Današnje oglašavanje nezamislivo je bez društvenih mreža

Učenici su jedna od najaktivnijih grupa korisnika na društvenim mrežama, te se s toga nudimo i mogućnost kreiranja kombinovanih kampanja na portalu i na našim profilima na društvenim mrežama. Školski.ba je aktivan na svim društvenim mrežama i Imamo izuzetno veliko i pozitivno iskustvo u kreiranju kampanja na društvenim mrežama, koje zahtijevaju visoku vidljivost oglasa i interakciju sa korisnicima.

Cjenovnik oglašavanja na portalu Školski.ba je dostupan na upit.

Budite slobodni da nas kontaktirate, te da na osnovu naših iskustava i znanja iz već realizovanih kampanja, kreiramo zajedno i vašu kampanju u cilju postizanja najboljih mogućih rezultata.

E-mail: [email protected] / [email protected]

Agencija eMreža
Ante Babića 571000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
ID broj: 4302800080003
PDV broj: 302800080003