Počele Royal Jelly i FIT keks lige srednjih škola Kantona Sarajevo

U nedjelju, 12. februara 2017. godine, u maloj sali centra Skenderija počele su Royal Jelly Liga srednjih škola Kantona Sarajevo u malom fudbalu za muškarce i FIT keks Liga srednjih škola za djevojke.


Organizator ovog takmičenja je Udruženje za razvoj sporta Sport Centar, dok je farmaceutska kompanija Bosnalijek generalni pokrovitelj, s obzirom na to da je njihova misija podrška razvoju šire društvene zajednice.

Pored Bosnalijeka kao generalnog pokrovitelja, Royal Jelly Liga srednjih škola KS se održava i uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo na čelu s ministrom Mirvadom Kurićem.

Vrijedi istaći da su projekat podržali Coca-Cola HBC B-H d.o.o Sarajevo, koja je obezbijedila osvježenje za takmičare, te KLAS d.d. Sarajevo i Sprind d.d., čije će proizvode imati priliku degustirati učesnici ovih takmičenja.

Sve informacijećete moći pratiti na portalu www.scsport.ba u rubrici Liga srednjih škola, kao i na Facebook stranici Liga srednjih škola.

(Školski.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

Školski.ba
Školski.ba je informativno-edukativni portal namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola u Bosni i Hercegovini, učiteljima, nastavnicima i roditeljima.