Futures Leaders Summit pokriva dolazak 200 bh. srednjoškolaca na događaj u decembru

Sjajne novosti za sve srednjoškolce, studente i nedavno diplomirane, nezaposlene mlade profesionalce!


Jeste li student koji želi oblikovati budućnost i ostaviti svoj trag u svijetu? Dugo iščekivani Futures Leaders Summit uvodi Student+ Grant, fantastičnu priliku za srednjoškolce, studente i nedavno diplomirane, nezaposlene stručnjake da sudjeluju u ovom transformativnom događaju.

Futures Leaders Summit je mjesto za okupljanje vizionara, lidera i željnih kreatora promjena, koji nudi neprocjenjivo iskustvo. Osnovan od strane Fondacije budućnosti u BiH, ovaj događaj nadolazećim liderima Bosne i Hercegovine obezbjeđuje tri ključna sastojka za uspjeh: kvalitetno obrazovanje, pristup tehnologiji i razvoj liderstva.

Sada, s uvođenjem Student+ Granta, studenti mogu iskoristiti priliku da budu dio ovog inspirativnog događaja potpuno besplatno.

Da biste se prijavili za Student+ Grant, slijedite ovaj link. Rok za prijave je 26.11.2023.

Prijavom na Student+ Grant, dobijate jedinstvenu “Loading Changemaker” ulaznicu, koja vam nudi puno, trodnevno iskustvo Futures Leaders Summita. Ovo sveobuhvatno iskustvo uključuje pristup ‘Learning Journeys’ s radionicama, te posjete kompanija koji su posebno prilagođeni studentima i mladim profesionalcima.

Također, ova ulaznica nudi pristup glavnom događaju u Domu Mladih, Sarajevo. Imat ćete priliku da slušate naše keynote govornike, Fireside chats, panel diskusije, da posjetite sjajni expo, te da se družite i sudjelujete u networking sesijama. Ova ulaznica je dostupna samo preko Student+ Granta.

Ostanite s nama, te pratite FLS’23 novosti putem web stranice i naših društvenih mreža.

Vidimo se 15-17. decembra, Dom Mladih Sarajevo.