Učiteljica moli roditelje da ne šalju djecu u razred s pozivnicama za rođendane

"Neću dopustiti da ih vaša pozivnica podsjeti da nisu pobijedili na natjecanju iz popularnosti.!


Foto: TikTok

Snimak u kojem se jedna mama iz SAD-a požalila na učiteljicu svojeg djeteta nedavno je postala viralna. Naime, majka tvrdi da ju je učiteljica zamolila da na rođendansku zabavu svog djeteta pozove cijeli razred, a ne samo nekolicinu odabranih.

 – To je rođendanska zabava, a ne pučka kuhinja, smatra majka koja objavljuje na TikTok profilu @realitykeck.

@realitykeck

Is this a nationwide school policy? 😮‍💨 I can’t watch 27 kids at once are you insane lady! #BenefitOfBrows #BillboardNXT #ChimeHasYourBack #HowIBathAndBodyWorks #FlauntItChallenge #fyp #momsoftiktok

♬ original sound – Jamie K

Više od pet miliona ljudi pogledalo je video, a hiljade je podijelilo njezinu priču. Dok su neki stali na njenu stranu i tvrde da je prevelika gnjavaža brinuti o 27 djece i da si ne bi mogli priuštiti zabavu za toliki broj djece, drugi su pokazali zabrinutost za isključenu djecu. Među njima je i učiteljica Sydney.

 – Ja sam učiteljica i gledam koliko su izostavljena djeca užasnuta. Samo im nemojte davati pozivnice u razredu. Jednostavno je, komentirala je.

 – Moja poenta je da ne morate pozvati sve, već da jednostavno ne dijelite pozivnice u razredu, pojasnila je naknadno, nakon što je njezin prvi komentar izazvao veliku pozornost.

 – Neki roditelji kažu da razočaranje druge djece nije njihov problem i da je u redu da su i djeca ponekad razočarana. Ponašaju se kao da se sve vrti oko njih. Moja djeca znaju da život nije fer. Puno puta učenici koji žive u teškim uvjetima imaju problema sa sklapanjem prijateljstava, a onda ih se još ni ne poziva na rođendane. Neću dopustiti da ih vaša pozivnica podsjeti da nisu pobijedili na natjecanju iz popularnosti. Podijelite pozivnice u neko drugo vrijeme, na nekom drugom mjestu. Izostavite ih iz učionice, kaže.