Dječiji biseri: Dječak pravio nered po kući, a reakcija njegove mame oduševila mnoge

Kako se vama čini reakcija majke na ovaj nestašni potez dječaka?


Foto: TikTok screenshot

Sva djeca ponekad znaju biti nestašna i mnogi roditelji burno reagiraju kada vide nered koji su napravila. Međutim, to nije bio slučaj sa Indy Clinton.

Ova 25-godišnja majka dječaka Navyja na TikToku često objavljuje snimke o roditeljskim tehnikama koje koristi. U nedavnom videu objavila je sina kako stoji u dnevnoj sobi s limenkom crvene boje u rukama. Osim što se boja prolila po njegovoj odjeći, njome je obojio bijela vrata i drveni sanduk.

 – Šališ se. Šališ se. Navy, stani, govori dječaku koji se trudi ne poskliznuti na boju koja se razmazala po podu.

Clinton je priznala da se to dogodilo u par minuta dok nije bila kraj sina, a svojom smirenošću je oduševila mnoge. Roditelji su je pohvalili jer nije burno reagirala, prenosi Klix.ba.

@indyclinton

no words

♬ original sound – indyclinton

 – Na mene su roditelji uvijek galamili, divim se tvojoj smirenosti. Pogotovo jer to nisi očekivala, napisala je jedna osoba.

 – Ti si stvarno dobra mama. Sviđa mi se što si toliko mirna, dodala je druga.

Ipak, neki su joj savjetovali da bi trebala ukoriti sina kad napravi ovakvu nepodopštinu.

 – On misli da je to smiješno jer se ti smiješ. Mislim da ne razlikuje dobro od lošeg jer se uvijek smiješ. Moj savjet je da ipak budeš malo strožija, napisala treća osoba.

 – I ja sam za nježno roditeljstvo, ali granice moraju postojati. Dijete mora naučiti razliku između dobrog i lošeg ponašanja, ističe četvrta.

 – Osobno ne bih dopustila da to samo tako prođe, zaključila je jedna mama.