Debatujte i osvojite besplatno učešće na Zimskom debatnom kampu na Jahorini

Najbolji debatolozi za mjesece septembar, oktobar, novembar i decembar će biti nagrađeni besplatnim učešćem na Zimskom debatnom kampu koji će se održati u januaru 2016. godine.


Debatologija je projekat Centra za kulturu dijaloga (CKD) posvećen promociji kulture dijaloga na internetu, pokrenut u martu 2013. godine, a koji se od aprila iste godine realizuje u sklopu portala STUDOMAT.ba, najveće internet zajednice studenata u BiH.

Centar za kulturu dijaloga (CKD) najbolje debatologe za mjesece septembar, oktobar, novembar i decembar, umjesto džeparcem i knjigom, nagrađuje besplatnim učešćem na Zimskom debatnom kampu na Jahorini.

Uključite se u debatologiju, debatujte i osvojite besplatno učešće na Zimskom debatnom kampu na Jahorini.

Promocija kulture komunikacije na internetu

Centar za kulturu dijaloga i STUDOMAT.ba su protekle dvije godine zajedno provodili misiju promocije kulture komunikacije na internetu i stvarali tako novi model komunikacije među studentima i mladim ljudima.

Svakog ponedjeljka Debatologija je predstavljala tri zanimljive teze za debatovanje, koje se biraju na osnovu najpopularnijih medijskih tekstova i informacija iz prethodne sedmice. Prije objavljivanja novih teza, bira se najbolji debatant za prethodnu sedmicu, a debatant sa najviše pobjeda postaje i najbolji debatant za određeni mjesec. Centar za kulturu dijaloga je najbolje online debatante nagrađivao priznatim i vrlo značajnim certifikate, te simboličnim nagradama i mjesečnim džeparcima.

(Školski.ba)