Zvuči poznato? Ovo je sedam vječnih problema svakog srednjoškolca

Srednjoškolski dani uvijek će ti ostati u sjećanju, ali neke stvari je ipak bolje zaboraviti.


Free-Photos / Pixabay

Od koljevke pa do groba, najljepše je đačko doba’ – da ili ipak ne? Naime, neke stvari koje će ti se dogoditi u srednjoj školi i nisu baš super, prenosi teen385.com.

Pogledaj o kojim je stvarima riječ i koje to probleme može razumjeti samo srednjoškolac.

1. Grozan osjećaj kad zaboraviš na test

Došao si u školu i onda te frend sjeti da je danas test. Ti si, naravno, na njega zaboravio i sad u glavi vrtiš hiljadu različitih scenarija. Otići, pobjeći ili ostati i suočiti se sa svojom nesretnom sudbinom?

2. Kad si nesretno zaljubljen

U srednjoškolskim danima zaljubljivanje je najnormalnija stvar, a svaki prosječan učenik zaljubi se barem jednom sedmično. Ipak, najčešće su te ljubavi samo na pogledima i ne idu dalje od fantazija, a u mnogim slučajevima završe i sa slomljenim srcem.

3. Kad se nemaš s kim družiti na velikom odmoru

Veliki odmor pravo je vrijeme za druženje, tračanje i časkanje s tvojim frendovima. Ali samo ako ih imaš. Jako često se dogodi da neko ostane sam i onda odmore provodi u kutu učionice s onim tužnim pogledom u očima. Totalni bed!

4. Kad zakasniš u školu jer si zaspao

Svima nama ovo se dogodilo barem jednom, tako da totalno kužimo kakav neugodnjak ovo može biti, pogotovo ako kasniš na neki test ili usmeno ispitivanje.

5. Kad te starci još uvijek tretiraju kao dijete

Nisi odrasla osoba, ali nisi više ni dijete – razdoblje srednje škole ne zbunjuje samo tebe, nego i tvoje roditelje. Oni još uvijek znaju da ne možeš samostalno donositi svoje odluke zbog čega te često znaju tretirati kao dijete. Sve znamo i suosjećamo s tobom.

6. Kad se prekasno vratiš iz izlaska

Obećao si roditeljima da ćeš se vratiti kući do 2 sata, ali u međuvremenu si zaboravio pratiti koliko je sati pa si zakasnio? Iako će tvoji starci biti jako ljuti, s vremenom će ti oprostiti. Nisi jedini kojem se to dogodilo.

7. Kad ti prištići ne daju mira

Pubertet je vrijeme kad nam se hormoni totalno mijenjaju i počnu nas mučiti prištići. To je sasvim okej i normalno, a skoro da i ne postoji tinedžer koji u srednjoškolskim danima nije imao probleme s prištićima ili aknama.

Da te barem malo utješimo – ovi problemi jesu i ostat će u srednjoj školi, a kasnije s njima više nećeš morati imati posla.

(Školski.ba)