Zanimljivo: Sad možete naručiti poziv od Djeda Mraza ako želite da podsjeti djecu da budu dobra

Pomoću aplikacije sada možete naručiti poziv od Djeda Mraza ako želite da podsjeti djecu da budu dobra.


Putem iTunesa i Google Playa dostupne su besplatne aplikacije putem kojih možete naručiti poziv ili sms poruku od Djeda Mraza. Možda ih potakne da budu dobri kako bi zaslužili darove, prenosi 24sata.hr.

Uskoro nam stižu praznici i mnogi mališani počeli su odbrojavati dane do onoga kad će se ispod bora naći pokloni. Blagdani s porodicom mogu biti predivni, no ako su vaši klinci ‘preživahni’ i treba im poticaj da se malo smire, možda je vrijeme da ih nazove lično Djed Mraz, ili da im pošalje sms-poruku, kako bi ih podsjetio da samo dobra djeca mogu očekivati darove.

Naime, danas postoji aplikacija Message from Santa! za pametne telefone putem kojih roditelji mogu zatražiti ličnu poruku Djeda Mraza za svog mališana. Za prilagođavanje poruke najčešće treba dodati samo ime, dob te hobi, odnosno ono što vaše dijete interesuje i Djed se obično brzo povratno javlja.

Tako možete ‘zamoliti’ Djeda Mraza da vaše mališane podsjeti da moraju biti poslušni.

Aplikacija je besplatna i dostupna za preuzimanje s iTunesa i Google Playa. Naravno, trik će teško uspjeti s tinejdžerima, koji već znaju da je Djed Mraz roditelje ‘ovlastio’ da kupe djeci darove umjesto njega, pa njih morate pridobiti drugom vrstom pregovora, piše The Sun.