Učiteljica poručila mami da sina pošalje na dijetu pa dobila otkaz

Majka jednog učenika Francesca Easdon objavila je uvredljivu poruku koju je učiteljica ostavila u njegovoj kutiji s užinom.


Francesca je svom petogodišnjem Kyleru prije odlasku u školu napisala poruku i spremila ju u kutiju za užinu kako bi mu je učiteljica mogla pročitati, prenosi index.hr.

Molim vas recite Kyleru da ga mama jako voli i da misli na njega, stajalo je u poruci.

Međutim, netko je na papir s porukom majke dodao: –Ne! Stavi ga na dijetu i odlazi!

Naravno, majka je bila u šoku kad je to pročitala.

Bilo mi je potrebno nekoliko minuta da shvatim što sam pročitala. Zatim sam iznova čitala poruku i stajala cijelu minutu s porukom u ruci, rekla je.

Odmah iduće jutro sam došla u školu sa svekrvom kako bismo razgovarale s direktorom. Bila sam uvjerena da je pokrenuta istraga o tome, ali gotovo da nismo naišli ni na kakvu ispriku ni kajanje. Također sam im skrenula pažnju na to da su se na Facebook stranici sinove učiteljice pojavile objave u vezi s konzumiranjem droga i vrlo neprikladnim sadržajem, napisala je.

Učiteljica je sve priznala

Dok sam bila na poslu, učiteljica koja je napisala ovu poruku je sve priznala i dobila otkaz. Ali nisu pokazali ni malo kajanja. Zgrožena sam što ovakvim ljudima povjeravam brigu o svom djetetu. Kylera sam maknula iz ove škole i upisala u drugu, završila je objavu.

(Školski.ba)