Učiteljica napala pedagogicu škole: Ovo zapamtite, ona je gora od četnika

"Ona je gora od četnika, ona dijete nije šest sati pustila na WC."


Prosvjetna radnica Bernarda Jug, žena koja se na društvenim mrežama profilirala kao glavni motivator u podršci roditeljima dječaka iz Krapinskih Toplica (Hrvatska) koji odbija nositi masku, objavila je na Facebooku video u kojem sumanutim tezama napada pedagogicu i druge zaposlenike te škole.

U videu je imenom i prezimenom prozvala pedagogicu i pozvala ljude da pronađu njen Facebook i pišu joj, a zatim je krenula u napad i na ostale zaposlenike škole, prenosi Jutarnji.hr.

 – Ona je pedagoginja koja je gora od četnika! Ovo zapamtite, ona je gora od četnika! Pa mi se čudimo četnicima u ratu, šta su radili, silovali i klali Hrvate! A gledajte ovo u školi, jedna pedagoginja stoji na vratima tokom cijelog odmora i ne pušta dijete iz učionice na WC. U Krapinskim Toplicama, zagorska sotona, urla u videu Jug.

 – Ona je gora od četnika, ona dijete nije šest sati pustila na WC. Šta biste joj vi napravili da ste roditelj tom djetetu, pitam vas narode, šta?! Nabrusite se jer imate sad razloga da se nabrusite. Takvih ima četnika, takvih zločinaca, mi smo se branili od četnika i silovanja, a sada imamo četnike u školama! Četnikuše! Sotone i ubojice, zlostavljačice, kaže Jug u videu.

U nastavku videa imenom i prezimenom proziva i ostale zaposlenike škole, od razrednice, do učitelja.

 – Ja da sam mater tog djeteta, ta žena više ne bi disala. Imate sreće da ja nisam mater, a ni ćaća, taj ravnatelj i ta žena više ne bi hodali ni pod brnjarom, viče Jug i nastavlja da ih treba poslati na Goli otok da tucaju kamenje.

Zatim proziva i čistačice u školi, proziva ih imenom i prezimenom i govori da će naći onu koja je “glumila da joj je loše”.

 – Ako se nakon ovog livea ne zapalite narode, onda vas treba sve spaliti. Ako se nakon ovog ne zapalite, sve vas treba uštrojiti da nemate potomke. Kompletna država treba da gori , urla Jug u videu koji traje više od 20 minuta.

Kako prenosi Jutarnji list, ravnateljica zabočkog centra za socijalnu zaštitu, Tanja Cujzek, prijavila je Bernardu Jug zabočkoj policiji.

 – Poruke koje je ona objavljivala na svojem profilu, kao i poruke koje su objavljivali njezini sljedbenici, ali i sadržaji mailova koji su bili upućeni i na moj mail, kao i na službeni mail CSS-a uznemirili su i mene i djelatnike. Na policiji je da procjeni ima li u njima elemenata prijetnje i nije na meni da to ocjenjujem. Policija je izuzela sve te poruke i mailove, rekla je Cujzek za Jutarnji.hr.

 

Dok je svaka životinja danas mogla vršiti nuždu kad god je imala potrebu, naš učenik Nikola to nije mogao punih 6 školskih sati! Zabranjivali su mu to jer nema brnju!

Objavljuje Bernarda Jug u Petak, 10. rujna 2021.