Učenici iz Trebinja organizovali su humanitarnu akciju “Radost darivanja, ljepota različitosti”

Učenici Osnovne škole "Vuk Karadžić“ iz Trebinja organizovali su humanitarnu akciju "Radost darivanja, ljepota različitosti" koja se realizuje šestu godinu zaredom.


Foto: herceg.tv

Djeca su donosila slatkiše, igračke i higijenska sredstva od kojih su napravljeni paketići namijenjeni korisnicima centra „Sunce nam je zajedničko”, zatim za djecu smještenu u Opštoj bolnici Trebinje na odjeljenju Pedijatrije, a takođe paketići i pokloni će biti uručeni Crvenom krstu grada Trebinja i Fondaciji Sveti Vukašin, a oni će podijeliti djeci socijalno ugroženih porodica u našem gradu.

Direktor škole Aleksandar Vukanović je istakao da je ova akcija namijenjena posebno ranjivoj kategoriji djece i veliki je značaj odziva svih učenika, jer će oni uljepšati novogodišnje praznike mališanima za koje su namijenjeni ovi slatkiši, prenosi herceg.tv.

„Veliku zahvalnost dugujemo svim učenicima, njihovim roditeljima, učiteljicama i nastavnicima naše škole koji su prepoznali značaj humanitarne akcije i odazvali se sa divnim poklonima, naveo je Vukanović.