Stiže film “Tom i Jerry”: Hoće li popularni mačak i miš rivalstvo pretvoriti u prijateljstvo?

Pogledajte trailer za film "Tom & Jerry".


Svima omiljeni mačak i miš izvode svoje nove vragolije u predstojećem filmu “Tom i Jerry”, čija premijera je zakazana za 2021. godinu, piše Klix.

Klopke iz kojih se mudri miš uvijek izvuče i nastavi dalje svojim putem, punog stomaka, još uvijek su tu. Vjerovatno možeš pogoditi šta se dalje dešava. Priča koja gotovo uvijek isto završava, mačak koji vrišti od bola, dok se još jedna zavjera okreće protiv njega.

Iako su naslovni likovi animirani u sličnim stilovima, novi film se razlikuje od tradicije sa živim glumcima i scenografijom iz stvarnog svijeta. Chloe Grace Moretz glumi organizatora vjenčanja u jednom hotelu, ali očekuje da se ukloni dosadni miš Jerry iz svog prebivališta unutar zidova hotela.

Scenarij je napisao Kevin Costello, a film je zasnovan na klasičnim likovima Josepha Barbere i Williama Hanne. “Tom i Jerry” oživljava staro rivalstvo jer je Tom angažiran da pomogne ukloniti Jerryja iz prostorija prije ceremonije vjenčanja.

Dvojica neprijatelja uskoro moraju naučiti sarađivati ​​s Moretzovim likom, jer shvataju da neko od hotelskog osoblja aktivno radi protiv sve troje. A s rivalstvom od 80 godina, to je novi korak ka tome da postanu prijatelji.

U predstojećem filmu glume i Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost i Ken Jeong. Režirao ga je Tim Story, a producirao Chris DeFaria.