Sedmogodišnjak zaradio 22 milijuna dolara recenzirajući igračke

Najplaćenija YouTube zvijezda je sedmogodišnji dječak koji zarađuje milijune recenzirajući igračke


Sedmogodišnji Ryan, “domaćin” kanala Ryan ToysReview, popularnog video kanala za recenziranje igračka na YouTubeu, skočio je s osmog na prvo mjesto na Forbesovoj godišnjoj listi najplaćenijih YouTubera, piše miss7mama.24sata.hr.

Obiteljski posao Ryan ToysReview generira godišnje 22 milijuna dolara, od 1. lipnja 2017. do 1. lipnja 2018. Godinu prije zaradio je 11 milijuna dolara. Ovaj kanal postoji od ožujka 2015. kada je dječak Ryan imao četiri godine i pitao roditelje zašto ne bi mogao ocjenjivati svoje igračke na YouTubeu. Sve je započelo vrlo lagano, a danas ima preko 17 milijuna pretplatnika. Kanal se sad bavi recenziranjem novih igračaka i hrane za djecu, a sve prate Ryanovi entuzijastični komentari.

“Zabavan sam i smiješan”, nedavno je izjavio Ryan za NBC objašnjavajući tajnu svog uspjeha. Gotovo sav njegov novac, oko 21 milijun dolara, dolazi od oglasa koji se pojavljuju prije njegovih videa. Kako se broj pregleda povećava, povećava se i njegova zarada, a ostalo su sponzorski ugovori.

(Školski.ba)