Prelijepi prizori iz vrtića u BiH: Očevi se pridružili kćerkama u plesu i oduševili sve prisutne

Na djevojčicama se mogao vidjeti istinski trenutak sreće, a očeve su vidno preplavile emocije.


Foto: Screenshot

U tuzlanskom vrtiću ‘Aladin’ zabilježen je nevjerovatan trenutak koji će zasigurno ostati urezan u sjećanju svih prisutnih.

Svečana akademija povodom godišnjice rada i postojanja vrtića pretvorila se u prizor ispunjen emocijama kada su se očevi pridružili svojim kćerkama na pozornici i zaplesali, piše RadioSarajevo.

U ovom posebnom trenutku zajedništva i ljubavi, očevi su pokazali svoju podršku i ljubav prema svojim malim plesačicama. Dok su se zajedno kretali pod reflektorima, atmosfera je bila ispunjena osmjesima, suzama radosnicama i neizmjernom srećom.

Naime, u trenutku kada su djevojčice plesale uz pjesmu Ti si princeza, pridružili su im se njihovi očevi koji su zaplesali s njima.

Na djevojčicama se mogao vidjeti istinski trenutak sreće, a očeve su vidno preplavile emocije.

Dah sam zaustavila i suzu pustila, toliko lijepa i emotivna scena! Čestitam i princezama i tatama i onom ko je ovo spremio; O Bože hvala ti, da u ovim tmurnim danima groznih dešavanja vidimo i nešto ovako; Prelijepo je bilo suze su mi navirale na oci svaka cast za koreografiju, samo su neki od komentara na ovaj događaj.