Novi monsterozno dobar izgled kultnih Ki-Ki bombona

U sebi se smiješ kad Ki-Ki dobiješ


Iz Kraša dolazi ludo dobra novost. Ki-Ki bomboni imaju redizajnirano pakiranje u kojem nema mjesta dosadi, a u šuškavoj vrećici ušuškali su se i neki koje još niste probali, čiji će vas okus baciti u trans.

Sve neustrašive istraživače okusa čeka festival u ustima i izložba za oči jer su Ki-Ki bomboni monsterozno zabavni, brutalno ukusni i toliko dobri da razmišljaš hoćeš li ih zadržati za sebe ili ipak šerati s drugima. A pamet ti stane kad shvatiš između koliko okusa i oblika možeš birati! I tada biraš bombon koji je tvoj alter ego i čudovišno ti je sličan.

Dobar si frend/ica, svi te znaju, svi te vole. Mora da su ti džepovi puni Ki-Ki karamela. Pa dijeliš slatku Jagodu, idući dan donosiš Malinu Twist, za vikend poklanjaš osvježavajući Plus C, a egzotično voćni Tutti Frutti čuvaš za posebna druškanja.

A kad nisi pun/a sebe, nego ti je važno ono što je unutra, znamo da je Ki-Ki Punioza ispunila tvoja očekivanja. Punioza ima novi stajling, ali njena je bit ostala ista – sočna za mljackanje i moćna toliko da ti osigura status omiljene osobe u društvu kad se pojaviš s punim šakama.

Fleksibilan/na si, znaš igrati slatko, ali kad treba možeš i kiselo? Gumioza je tvoja! Stvorena za dugo žvakanje, kao favoriti se nude Cola, Zmija XXL, Medo i Duo Medo, a pazi – nešto je i novo. Gumioza Sour Worms tu je da te kiselo šokira i razbudi kad za njom posegneš. Reminder: sharing is caring, podijeli Gumioze i smijeh s ekipom.

A kad tebi netko Ki-Ki pokloni – samo se u sebi smiješ kad Ki-Ki dobiješ.