Nagradna igra za osnovce i srednjoškolce: Lajk za naučnu ekipu

Ukoliko ste ti i tvoji prijatelji zaljubljeni u nauku i imate odličan projekat za koji biste željeli da ugleda svjetlo dana, te da ga sa ponosom predstavite svima, onda je nagradna igra ”Lajk za naučnu ekipu” idealan za vas.


UNDP u saradnji sa partnerima u okviru projekta ”Zeleni ekonomski razvoj” organizuje nagradnu igru ”Lajk za naučnu ekipu” u kojem mogu učestvovati svi zainteresovani učenici osnovnih i srednjih škola na području Bosne i Hercegovine, koji osmisle zanimljiv naučni grupni projekat na temu pametnog korištenja energije, energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije ili zaštite okoliša.

nagradna-igra

Učenici svoje radove mogu prijaviti do 15.11.2015. godine, a više informacija i pravila nalaze se na www.facebook.com/Profesor.Atom.

Kreatore najzanimljivih projekata očekuje javna prezentacija ideja i pokloni iznenađenja.

Projekat ”Zeleni ekonomski razvoj” u BiH implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u saradnji sa partnerima projekta, Švedskom agencijom za međunarodni razvoj i saradnju SIDA, Fondom za zaštitu okoliša FBiH i Fondom za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost RS-a.

(oslobodjenje.ba)