Kvikom donirajte SOS Dječija sela BiH

KVIKO, prva inovativna mobilna platna aplikacija na BH tržištu, proširila je svoj kanal za uplate donacija koji korisnicima omogućava da u bilo koje vrijeme i bez bilo kakvih naknada uplate svoj novac u humanitarne svrhe.


Od danas, svi korisnici KVIKO mobilne aplikacije moći će na jednostavan način i u bilo koje vrijeme uplatiti svoje donacije za SOS Dječija sela BiH.

Pored postojećih besplatnih funkcionalnosti koje obuhvataju uvid u stanje na vašem računu, podizanje novca na bankomatima bez kartice, slanje novca sa računa na račun u bilo koje vrijeme, te GSM dopune za sve telekom operatere, od danas pored uplata donacija za Pomozi.ba organizaciju, KVIKO korisnici će na glavnom ekranu aplikacije moći odabrati i opciju doniraj SOS Dječija sela BiH.

Gdje god da se nalazite, otvorite vašu KVIKO mobilnu aplikaciju i uz samo nekoliko klikova možete donirati željeni iznos, a osim što nemate dodatnih troškova za uplatu, uplaćena sredstva će SOS Dječijim selima biti raspoloživa odmah. Za slanje donacije putem KVIKO aplikacije ne popunjavate uplatnicu, niti vam je potreban broj računa primaoca, dovoljno je da na glavnom ekranu odaberete ponuđenu opciju POMOZI.BA ili SOS Dječija sela BiH i upišete iznos novca koji želite donirati odabranoj organizaciji. Nakon što potvrdite transackiju, novac koji ste poslali odmah je na računu birane organizacije.

Koristite sve KVIKO funkcionalnosti iz sigurnosti i udobnosti vašeg doma, bez odlazaka u banku, bez bilo kakvog vremenskog ograničenja – 24h, 7 dana u sedmici. Sredstva su raspoloživa odmah, a pri tome štedite svoj novac, jer je korištenje svih navedenih funkcionalnosti omogućeno bez bilo kakvih naknada.

Svim klijentima Union, ASA I BBI Banke, aplikacija je dostupna odmah. Više informacija o novim mogućnostima plaćanja koje nudi KVIKO potražite na Facebook i Instagram profilima KVIKO, na web stranici www.kviko.ba, ili kontaktirajte KVIKO Support broj 061 790 007.