KVIKO – BBI usluga za beskartično slanje i podizanje novca

Isprobajte novi način slanja novca.


Zaboravili ste novčanik? Dovoljan Vam je samo mobilni telefon i KVIKO aplikacija i vrlo jednostavno možete doći do svog novca ili ga poslati nekome. BBI KVIKO je savremena usluga za slanje i podizanje novca bez korištenja platne kartice. Osim podizanja novca na bankomatima, KVIKO omogućava korisnicima beskartično slanje novca drugom KVIKO korisniku.

Jednostavno izvršite gotovinsku transakciju na bankomatu korištenjem KVIKO kôda, kao i transfer novčanih sredstava putem mobilnog telefona između klijenta banke i primaoca, 24 sata na dan, koristeći samo broj mobitela primaoca novčanih sredstava. Sa ovom novom tehnologijom, građani BiH mogu poslati novac kome god žele, jer za podizanje na bankomatu nije potrebna kartica niti otvoren račun u banci.

Osim usluge KVIKO Cash, korisnicima je na raspolaganju i  usluga KVIKO instant koja omogućava direktno slanje novca sa računa na račun putem telefona, kao i KVIKO dopuna za telecom operatere u BiH, te mogućnost doniranja novca putem KVIKO doniraj, udruženjima Pomozi.ba i Dobro.ba.

Više informacija potražite na linku.