Kreativne pozivnice za dječije rođendane koje možete napraviti kod kuće

Prvi korak svake uspješne rođendanske zabave je pozvati prijatelje, zar ne? Kreativne i lijepe pozivnice nikada neće izaći iz mode bez obzira na brojne jednostavnije mogućnosti koje nam pruža digitalno doba. Ako vam trebaju dodatna inspiracija i ideje, ne propustite pogledati kako brzo i jednostavno možete napraviti unikatnu i kreativnu pozivnicu za nezaboravnu rođendansku proslavu vašeg mališana.


Bliži se poseban dan za vaše mališane? Pokloni, dekoracije, torta i, ono najvažnije – prijatelji. To su glavni razlozi zbog kojeg djeca vole proslavu rođendana. Pošto je rođendan dan koji slavimo samo jednom u godini, za mališane je on iznimno važan, a za odrasle odnosno roditelje prilika da svome djetetu pokažu koliko im je važno i posebno, piše lupilu.hr.

Proslavu možete organizovati kod kuće, u prirodi, igraonici ili na nekom drugom mjestu koje će razveseliti ekipu, sve ovisi o vašim financijskim mogućnostima. Najvažnije je da proslavu organizujete zajedno sa svojim djetetom, a organizaciju možete započeti zajedničkim pravljenjem rođendanskih čestitki.

Telefonski poziv, poruka, grupna poruka na društvenim mrežama… to bi bili vama najjednostavniji načini pozivanja porodice i prijatelja na rođendan vašeg djeteta. No, kao što smo i naglasili, rođendan je djeci najvažniji dan u godini zbog kojeg biste se trebali potruditi i oko pozivnica. Kreativne pozivnice na koje ćete upisati mjesto i datum proslave te ime zvanice možete kupiti, isprintati, ali je najbolje da ih izradite sa vašim djetetom.

Leptir na drvenom štapiću

Izrežite od čvršćeg papira, u nijansi koju želite, oblik leptira. Od druge vrste papira izrežite krug dovoljno velik da pokrije sredinu leptira. Na krug napišite da je to rođendanska pozivnica, ili nešto slično, pa zalijepite krug na leptira i na dnu stavite jednu ovakvu ukrasnu mašnicu ili nešto drugo što vam je pri ruci. Drvenom štapiću za ražnjiće odrežite oštri vrh, i općenito ga malo skratite. Obojite ga u željenu boju, a kada se osuši na vrh zalijepite leptira s krugom i mašnom. Kada se sve dobro osuši, na pozadinu leptira možete vi ili dijete napisati kada i gdje se održava rođendanska proslava, piše luckyhomeideas.com.