Izlet na Jahorinu neslavno završio: Učiteljica i tri učenika iz Banjaluke završili u bolnici

Svi su boravili u istom hotelu, a u inspekcijskoj kontroli utvrđeno je da nije bilo zaraznih supstanci u hrani i piću.


Foto: Envato

Prava drama odvija se na ekskurziji sa mališanima iz osnovne škole Branko Radičević. Zbog težih simptoma troje učenika i jedna učiteljica završili su u bolnici na Palama.

Kako je rekla jedna majka, radi se o dvije učenice i jednom učeniku, te jednoj učiteljici. Prema informacijama kojim ona raspolaže, i učenici koji su jučer bili na putu za Banjaluku su zaraženi.

– Simptomi su kod troje učenika i učiteljice nešto gori, pa su zadržani u bolnici na Palama. U autobusu, kako nam javljaju, je pravi haos. Dosta djece teško podnosi put, povraćaju i nastala je panika, kazala je majka koja nije željela da joj navodimo ime.

Podsjećamo, djeca iz osnovne škole “Branko Radičević” su boravila u školi u prirodi na Jahorini, a zatim se pojavila informacija da je određen broj djece zaražen stomačnim virusom.

Prošle sedmice sa ekskurzije na Jahorini vratila su se djeca iz Prijedora, iz istog razloga. Svi oni, boravili su u hotelu “Nebojša”, a u inspekcijskoj kontroli utvrđeno je da nije bilo zaraznih supstanci u hrani i piću, prenose Vecernjenovosti.ba.