Za školarce, učitelje i roditelje: Preuzmite Školski.ba Android aplikaciju!

Android aplikacija Školski.ba namijenjena je učenicima osnovnih i srednjih škola u Bosni i Hercegovini, učiteljima, nastavnicima i roditeljima.


Aplikacija omogućava praćenje školskih novosti iz Bosne i Hercegovine, a tu su i rubrike “mala raja”, “osnovna” i “srednja” u kojima se nalaze zanimljive i korisne informacija o vrtićima i školama. Učenicima osnovnih i srednjih škola na raspolaganju su i super korisne rubrike “stipendije” i “savjeti”. Svoj kutak imaju i roditelji i nastavnici koji u rubrikama “roditeljstvo” i “zbornica” mogu čitati mnoge korisne savjete o odgoju i obrazovanju djece.

Putem aplikacije možete gledati sve epizode Riznice znanja, serijala edukativno-zabavnih emisija u kojem naši mališani daju odgovore na pitanja koja smo za njih pripremili.

Aplikaciju možete preuzeti na ovom linku ili tako što ćete na Google Play ukucati ključnu riječ Školski.ba.

Portal Školski.ba sa radom je krenuo sa prvim školskim zvonom i znakom za početak nove školske godine, 01. septembra 2015. godine u 08:00 sati. Do danas, Školski.ba je izrastao u najveću internet zajednicu u Bosni i Hercegovini koja okuplja osnovce, srednjoškolce, roditelje i nastavnike. Zajedno sa najvećom internet zajednicom studenata u regionu, STUDOMAT.ba, činimo mrežu portala za osnovce, srednjoškolce, studente, roditelje i nastavnike.

Za izradu i programerski dio aplikacije zaslužni su sjajni mladi programeri  Menil Vuković, Irvin Kočan i Asmir Avdičević, koji su također radili na izradi i razvoju STUDOMAT.ba Android aplikacije.

(Školski.ba)