Učiteljica rekla dječaku da nokte lakiraju curice: Otac ga zatim odveo na manikuru

"Moj sin je došao iz škole uznemiren jer mu je učiteljica rekla da je lakiranje noktiju samo za djevojčice."


Foto: TikTok

Muškarac iz Kalifornije odveo je svog malog sina na manikuru nakon što mu je učiteljica rekla da je “lakiranje noktiju samo za djevojčice”.

 – Moj sin je došao iz škole uznemiren jer mu je učiteljica rekla da je lakiranje noktiju samo za djevojčice pa ga danas vodim u salon za nokte, rekao je Christian Shearhod u videu koji je podijelio na TikToku.

Snimka, koja sada ima više od 4 miliona pregleda, prikazuje Shearhodovog 3-godišnjeg sina Ashtona u salonu za nokte u West Hollywoodu kako ponosno viče:

 – Želim ružičasto!

Na kraju isječka mališan pokazuje svoje jarko ružičaste njegovane nokte. U intervjuu za NBC News, Shearhod, učitelj u Los Angelesu, rekao je da je njegov sin prvi put pokazao zanimanje za lak za nokte u dobi od dvije godine.

 – Od tada smo zajedno počeli lakirati nokte, rekao je.

Sljedećeg školskog dana Shearhod je rekao da je razgovarao s Ashtonovim učiteljima.

 – Samo sam im rekao: ‘Hej, bio bih vam zahvalan da ne govorite takve stvari Ashtonu, pustite ga da radi po svom, prisjetio se Shearhod.

 – Kao učitelju jako mi je žao. Svojim studentima uvijek govorim da ne postoje stvari poput ‘dječaka’ ili ‘djevojaka’. Samo stvari koje volimo, komentarisao je jedan pratitelj ispod videa, prenosi Hayat.