Učiteljica rekla dječaku da nokte lakiraju curice: Otac ga zatim odveo na manikuru

"Moj sin je došao iz škole uznemiren jer mu je učiteljica rekla da je lakiranje noktiju samo za djevojčice."


Foto: TikTok

Muškarac iz Kalifornije odveo je svog malog sina na manikuru nakon što mu je učiteljica rekla da je “lakiranje noktiju samo za djevojčice”.

 – Moj sin je došao iz škole uznemiren jer mu je učiteljica rekla da je lakiranje noktiju samo za djevojčice pa ga danas vodim u salon za nokte, rekao je Christian Shearhod u videu koji je podijelio na TikToku.

Snimka, koja sada ima više od 4 miliona pregleda, prikazuje Shearhodovog 3-godišnjeg sina Ashtona u salonu za nokte u West Hollywoodu kako ponosno viče:

 – Želim ružičasto!

Na kraju isječka mališan pokazuje svoje jarko ružičaste njegovane nokte. U intervjuu za NBC News, Shearhod, učitelj u Los Angelesu, rekao je da je njegov sin prvi put pokazao zanimanje za lak za nokte u dobi od dvije godine.

 – Od tada smo zajedno počeli lakirati nokte, rekao je.

Sljedećeg školskog dana Shearhod je rekao da je razgovarao s Ashtonovim učiteljima.

 – Samo sam im rekao: ‘Hej, bio bih vam zahvalan da ne govorite takve stvari Ashtonu, pustite ga da radi po svom, prisjetio se Shearhod.

 – Kao učitelju jako mi je žao. Svojim studentima uvijek govorim da ne postoje stvari poput ‘dječaka’ ili ‘djevojaka’. Samo stvari koje volimo, komentarisao je jedan pratitelj ispod videa, prenosi Hayat.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!