Učenici iz BiH snimili sjajan video povodom Dana nezavisnosti

Učenici su snimili video i svim Bosancima i Hercegovcima čestitali Dan nezavisnosti BiH.


Pogledajte ovaj sjajni video, koji su pripremili učenici II-a razreda Osnovne škole Vladimir Nazor iz Zenice povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

U videu su učestvovali učenici II-a razreda, učiteljica, roditelji ali uža i šira familija. Video prikazuje učenike koje već od rane zore pripremaju se za praznik, šiju zastavu naše zemlje, a sam kraj spota prikazuje veliku zastavu položenu u dvorištu škole.

Najbolji interes djeteta postiže se samo u zajedničkom radu škole i porodice, tj. roditelja i nastavnika kao najznačajnijih faktora u životu djeteta. Učitelj i roditelji su “tim” koji ide ka zajedničkom cilju, a to je izgradnja zdrave i stabilne ličnosti.

Učenici II-a razreda, zajedno sa učiteljicom, roditeljima kao i ostalim članovima uže i šire porodice su svoju nesebičnu ljubav prema domovini, osjećaj pripadnosti, pozitivan odnos prema drugostima i različitostima, poštivanje ljudskih prava i jednakosti, ravnopravnosti bez obzira na nacionalnu, vjersku i drugu pripadnost, satkali u jedan video i svim Bosancima i Hercegovcima čestitali Dan nezavisnosti BiH, te pokazali kako se njihova škola OŠ “Vladimir Nazor” može pohvaliti kako na fantastičnim partnerskim odnosom sa raditeljima, tako i sa lokalnom zajednicom.

II-a razred – Čestitka za Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine

🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pogledajte ovaj fantastični video koji su pripremili učenici II-a razreda naše škole, a kojim vam čestitaju Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.➡ Da bi sve izgledalo prelijepo, baš kao što je i naša zemlja u videu su učestvovali osim učenika i učiteljice, njihovi roditelji, uži i širi članovi porodice ❤❤❤"Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna"

Posted by OS Vladimir Nazor Zenica on Tuesday, 28 February 2023