Roditeljstvo: 10 grešaka koje će shvatiti samo preumorne majke

Da li ste imale slična iskustva?


Foto: Envato
Foto: Envato

Žene koje su majke reći će vam da je majčinstvo je najljepše i najteže. Ove majke su bile toliko umorne, da su pravile bizarne greške. Možda ćete se pronaći u nekoj…

1. U žurbi da ne zakasnim na posao, smjestila sam sina u auto-sjedište, sjela u kola, i shvatila da sam u pidžami.

2. Kada me beba, po ko zna koji put probudila u gluvo doba noći, potrčala sam ka ulaznim vratima, misleći da neko zvoni.

3. Jednom prilikom sam složila cijelu turu donjeg veša u fioku. Prljavog veša.

4. Kada sam prvi put postala majka bila sam jako uplašena. Muž je ležao pored mene i spavao, a ja sam mu pustila SMS i pitala kada dolazi.

5. Bila sam jako umorna jer sam počela da radim dok mi je beba bila veoma mala. Kada sam došla kući, skinula sam minđuše i uklonila šminku vlažnom maramicom. Zatim sam bacila minđuše, a vlažnu maramicu stavila u kutiju za nakit.

6. Kada sam rodila drugo dijete, prvo je i dalje bilo malo. Ustala sam jedne noći da nahranim bebu i čula neke zvuke. Ispostavilo se da sam starije dijete zaboravila u hranilici i da tamo spava.

7. Nakon jedne velike kupovine u supermarketu, smjestila sam dijete u auto-sedište i krenula, zaboravivši sve namirnice u kolicima na parkingu, prenosi Ringeraja.rs.

8. Kada sam se vratila sa dječijeg odjeljenja iz bolnice, shvatila sam da nisam jela dva dana. Napravila sam vafle, ali umjesto čokoladnog preliva prelila sam ih sa deterdžentom za sudove.

9. Napravila sam kafu i sjela u fotelju da je popijem. Onda sam shvatila da držim samo šolju ključale vode.

10. Jednom sam zaspala u kancelariji i zarhkala. Kada sam otvorila oči sve kolege su gledale pravo u mene. Bilo mi je strašno neprijatno!