Odgajateljica iz Srbije oduševila porukom koju je za kraj vrtića napisala djeci

Odgajateljica oduševila region porukom koju je napisala mališanima na rastanku.


Foto: Envato
Foto: Envato

Opraštanje od vrtića uoči polaska u školu za djecu je velika prekretnica. Djeca će preko noći morati naučiti mirno sjediti, pisati zadaće, sklopiti nova prijateljstva i zato im odrasli trebaju dati podršku. Jedna odgajateljica iz Srbije demonstrirala je kako bi to trebalo izgledati.

Svim mališanima koji najesen kreću u školu poklonila je takozvanu “vrećicu za putovanje”, a na Twitteru ju je podijelila jedna žena čiji je nećak među djecom koja su primila tu divnu uspomenu, prenosi Index.hr.

 – U vrećici za putovanje dalje ćeš naći: autić da te poveze u nove avanture, ali ne zaboravi nekad stati i odmoriti. Flaster za rane koje ćeš liječiti sam, ali ako ti zatreba pomoć, uvijek smo tu. Olovku za sve dobro i važno što ćeš željeti zapisati. Sjeme koju možeš zasaditi, njegovati i vidjeti što raste, onako kako smo i mi gledali tebe kako rasteš i postaješ jedno pristojno i veliko dijete. Kamenčić koji je jedinstven kao i ti, ne postoji niko ko je baš kao ti. Jedan dio slagalice jer svi vi s različitim znanjima i vještinama trebate činiti jednu cjelinu. Jedno srce zato što ćeš ti zauvijek biti u našem srcu, napisala je odgajateljica u poruci koja je oduševila ljude.