Od posljedica koronavirusa preminula nastavnica biologije iz Sarajeva

Iskreno saučešće porodici i prijateljima nastavnice Aide.


Od posljedica koronavirusa preminula je Aida Pandur u Sarajevu, nastavnica biologije i hemije u osnovnoj školi “Sedma osnovna škola” na Ilidži i OŠ “Meša Selimović”.

Veliki broj prijatelja i kolega se oprostio od Aide Pandur.

Jedan od njih je i Saudin Sivro, predsjednik Samostalnog sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja FBiH koji je pružio podršku i izrazio saučešće porodici.

– Još jedno neprijatno iznenađenje je vijest o iznenadnoj smrti kolegice, Aide Pandur, članice SSOOiO FBiH i nastavnice biologije i hemije u JU „Sedma osnovna škola“ Ilidža i JU OŠ „Meša Selimović“ Sarajevo. Duboko smo potreseni i s nevjericom smo primili ovu vijest.

U ime SSOOiO F BiH Kantonalni odbor Kantona Sarajevo i u svoje lično ime, upućujem iskreno saučešće povodom gubitka naše kolegice i prijateljice – naše Aide.

Molim Vas da u ovim teškim trenucima prenesete iskrene izraze podrške i saučešća porodici, prijateljima, radnim kolegama, učenicima i svima onima kojima je Aida bila istinska prijateljica i koji je ostavila neizbrisiv trag u dušama i srcima onih koji su je poznavali.

Posebni ljudi žive u našim srcima i kada nisu pored nas. Neka je Aidi vječni rahmet!, istakao je Sivro za Oslobođenje.