Novi slučaj vršnjačkog nasilja: Učenici napali dječaka (11), škola pozvala hitnu

Radi se o problematičnom ponašanju učenika s kojima je škola i ranije imala sličnih situacija.


Foto: Envato
Foto: Envato

Jedno je dijete zatražilo liječničku pomoć zbog zadobivenih lakših tjelesnih ozljeda u fizičkom sukobu među učenicima koje se u utorak oko 12.40 sati dogodio u Osnovnoj školi Mate Demarin u Medulinu, izvijestila je istarska policija.

 – Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja, a radi zaštite dobrobiti djece, nismo u mogućnosti iznositi druge detalje, naveli su iz policije.

Neslužbeno, radi se o problematičnom ponašanju nekolicine tamošnjih učenika s kojima je škola već i ranije imala sličnih situacija. Ovaj put je ljekarska pomoć pružena 11-godišnjem dječaku.

 – Nažalost, ponovno se dogodilo vršnjačko nasilje u našoj školi, a mi smo postupili po protokolu. Obavijestili smo odmah sve institucije, zvali Hitnu i policiju, svi su bili tu. I dalje ćemo provoditi sve preventivne programe za prevenciju nasilja. Kada je dijete reklo da se osjeća loše, odmah smo pozvali Hitnu i njegovu majku, komentirala je događaj ravnateljica škole Emanuela Pinzan Chiavalon dodavši kako su sva djeca dobro, piše Vecernji.hr.