Niko mu nije došao na rođendan ali onda je njegov tata spasio situaciju

Rođendanske proslave uglavnom su najduže isčekivan dan u životu svakog klinca. Ali kada se niko ne pojavi na žurci roditelji moraju da ispravljaju stvari da bi taj dan ipak ostao poseban.


Moj sin Kejd prethodne večeri je organizvao proslavu 11. rođendana. Niko od pozvanih prijatelja nije došao. To boli., napisao je na Tviteru Džejson Foster, Kejdov otac, i objavio sliku sina koji je ipak s osmehom na licu se fotografisao ispred torte, prenosi 6yka.com.

Otac je pokušao da uteši Kejta, pa je svoje prijatelje na Tviteru zamolio da mu “pokažu malo ljubavi i napišu rođendansku čestitku”. Objava je postala popularna i Džejson se nije nadao da će njegovom sinu srećan rođendan poželeti neke od najvećih zvijezda našeg doba.

Naime, Foster je tagovao hokejaški klub „Toronto Maple Leafs“, kao i hokejaše koji su njegovom sinu uzori i čestitke su ubrzo počele da stižu i od filmskih zvijezda.

Ne možemo da shvatimo što se danas dogodilo. Kejd i ostatak porodice su zadivljeni. Svakome ko je poslao Kejdu poruku – hvala od srca. On je nevjerovatan sin i ovaj dan nikad neće zaboraviti, dodao je kasnije ponosni otac koji nije ni sanjao da će toliko ljudi čestitati rođendan sinu.

(Školski.ba)