Mama otkrila kako da vam boravak na plaži s bebom bude jednostavniji

Odlazak s djecom na plažu može biti zabavan, ali i težak. Za početak, postoji hiljadu stvari koje morate odvući do automobila.


Cute baby boy playing on beach
Ilustracija: Envato

Zatim, tu su krema sa zaštitnim faktorom koju treba neprestano nanositi na tijelo tokom dana i pijesak koji će se uvući u sve pore automobila. Uz to je vruće, a djeca mogu imati bezbroj prohtjeva. Zato je tu mama Kate Best koja na TikToku dijeli pametne savjete za roditelje, piše Hayat.

Best je majka jednogodišnje djevojčice Lily, a svojim snimkama skupila je milione pregleda. Posebno je popularan onaj koji se tiče savjeta za odlazak na plažu.

Njen prijedlog je da djeci kremu sa zaštitnim faktorima nanosite četkicom za šminkanje. Drugi savjet je da ponesete mali bazen, koji ćete napuniti morskom vodom pa je ugrijati na suncu.

Osmislila je i kako urediti mjesto za igru, dok za same igračke predlaže vrećice sa zatvaračem, kako bi uvijek bile na istom mjestu, odnosno kako se ne bi zagubile u glomaznim torbama. Vrećice mogu biti rupičaste pa ćete, kad ih zatvorite, istresti pijesak i spriječiti njegovo unošenje u automobil.

– Ovo si objavila u pravom trenutku! Hvala, komentirala je jedna mama koja se priprema za ljetovanje s 11-mjesečnim djetetom.

– Super ideje, Posebno mi se sviđa bazen jer se moja djeca boje valova, komentarisali su drugi.

@thebastfamily

Our top BABY BEACH hacks! Hope these help this summer ☀️ #babyhack #beachvibes #summerhack #babyhacks #momhack #beachday #momlife #FYP #beach #family

♬ Cloud 9 – Beach Bunny