Dječiji biseri: Dječak osvojio društvene mreže nabrojavši razloge zašto voli kukuruz

Video u kojem pojašnjava zašto voli kukuruz pogledan je više od 12 miliona puta.


Foto: Envato
Foto: Envato

Simpatični dječak osvojio je srca korisnika društvenih mreža nakon što je video u kojem pojašnjava zašto voli kukuruz postao hit na brojnim platformama počev od TikToka gdje je video razgovora pogledan više od 12 miliona puta.

Snimak dječaka koji posebno voli kukuruz je objavljen na Instagram i TikTok profilu serijala Recess Therapy gdje voditelj Julian Shapiro-Barnum intervjuiše malu djecu koja zabavljaju publiku svojim urnebesnim odgovorima.

Ovom prilikom razgovarao je s dječakom kojem je nedostajao prednji zub, ali je bez problema žvakao klip kukuruza i podijelio svoje mišljenje o ovoj namirnici.

– Za mene… stvarno volim kukuruz, rekao je dječak.

@doingthings

Do you think corn is real? 🌽 @Recess Therapy

♬ original sound – Doing Things

Kada ga je Shapiro-Barnum upitao šta mu se sviđa u vezi s kukuruzom, mališan je rado odgovorio.

– Otkad su mi rekli da kukuruz postoji, bio je dobar. Ali kad sam ga probao s maslacem sve se promijenilo! Volim kukuruz, rekao je poručivši da se ipak ne mora svima svidjeti da bi bio najbolji, ali da ga svi moraju probati, prenosi Avaz.

Osim grickanja kukuruza, nabrojao je u čemu sve uživa počev od “različitih igara” uključujući igru skrivača, hvatanja, ali “nikad čudovište od lave” te za kraj liste ponovio:

 – Da, uglavnom uživam u kukuruzu. Ne mogu zamisliti ljepšu stvar, pogledajte ovo, uzviknuo je i podigao klip kukuruza pred kamerom.