Bijeg iz džungle: Napravite sami svoju igru na ploči

Igre na ploči savršena su aktivnost za duge kišne dane ili večernja porodična druženja. Zabavite se izrađujući i igrajući vašu igru na ploči!


Igre na ploči uvijek su odlična zanimacija za kišne i hladne zimske dane, a čim je društvo veće zabava je bolja, piše slatkisvijet.com. Uživajte ne samo igrajući nego i izrađujući igru na ploči! Izmislite vlastitu igru i zabavite se sa svojim društvom.

Odredite temu pa isprintajte željene motive i igrača polja. Tema igre može biti sve što vam padne napamet – motivi iz prirode i životinjskog svijeta, omiljeni crtići ili popularne serije! Razradite pravila, sastavite igru i zabava može početi!

Za izradu igre na ploči svakako vam je potreban veći karton ili plakat, isprintane sličice i igrača polja te makaze i ljepilo. Ukoliko nemate ideju za svoju igru preuzmite igru sa slike – Bijeg iz džungle!

Isprintajte pa sastavite sve dijelove, nabavite pijune i kockicu za bacanje i zabavite se sa svojom obitelji i prijateljima!

Učinite igru zanimljivijom i osmislite neku malu nagradu. Postavite na cilj čokoladicu ili nekoliko bombona za pobjednika i utješne nagrade za ostale igrače. Prepustite se mašti i kreirajte igru kakvu god želite.