Snimak rasplakao regiju: Učenici bh. škole otpjevali pjesmu za pedagogicu koja je tragično stradala

Učenici, u bijelim majicama i s bijelim balonima u rukama, jecajući su u dvorištu svoje škole pjevali...


Foto: Facebook

Snimak učenika Osnovne škole “Branko Radičević” u Banjoj Luci, koji ispred svoje škole pjevaju za pedagogicu Milanu Koprenu, koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, rasplakao je regiju…

Učenici, u bijelim majicama i s bijelim balonima u rukama, jecajući su u dvorištu svoje škole pjevali pjesmu Jadranke Stojaković “Što te nema”.

 – Da ti srce pukne kada čuješ kako djeca pjevaju i plaču. Milana draga, Gospod da ti podari carstvo nebesko, stoji uz video koji je objavljen na Facebooku.

Nakon pesme djeca su pustila balone u nebo. Svi su bili bijeli, osim jednog crvenog, koji je držao budući školarac Pavle kojem je Milana bila tetka, dalje stoji u opisu snimka.

Podsjetimo, Milana Koprena poginula je u aprilu u teškoj nesreći, kada ju je na Rebrovačkom mostu u Banjoj Luci udario Peugeot dok se kretala trotoarom. Vozač automobila vozio je lijevom trakom prema Rebrovačkom mostu, ali je navodno usljed neprilagođene brzine, ulaskom u krivinu, izgubio kontrolu i izletio u drugu traku.

Pokušao je da ispravi automobil, ali nije uspio i udario je u ženu koja se u tom trenutku kretala trotoarom ka mostu. Od siline udarca, automobil se zakucao u ogradu na mostu.

Imala je 47 godina…

 

Данас су деца ОШ “Бранко Радичевић” из Бањалуке (насеље Старчевица) певала својој драгој педагогици Милани, која је недавно трагично настрадала када ју је на Ребровачком мосту покосио аутомобил у моменту док се враћала са посла, из своје школе. 💔

Да ти срце пукне када чујеш како деца певају и плачу. 💔

Милана драга, Господ да Ти подари царство небеско 🙏

Objavljuje Милан Милаковић u Petak, 7. lipnja 2024.