Kreativne pozivnice za dječije rođendane koje možete napraviti kod kuće

Prvi korak svake uspješne rođendanske zabave je pozvati prijatelje, zar ne? Kreativne i lijepe pozivnice nikada neće izaći iz mode bez obzira na brojne jednostavnije mogućnosti koje nam pruža digitalno doba. Ako vam trebaju dodatna inspiracija i ideje, ne propustite pogledati kako brzo i jednostavno možete napraviti unikatnu i kreativnu pozivnicu za nezaboravnu rođendansku proslavu vašeg mališana.


Pozivnica u “zeko koverti” 

Pozivnicu možete poslati i u koverti s licem i ušima zeke. Možete to napraviti od već gotove bijele koverte, ili je napraviti sami. Idemo korak po korak:

Izrežite ovakav oblik od bijelog papira:

Savijte ga i zalijepite u kovertu (ne zamarajte se nepravilnostima, neka se vidi da je dijete to samo radilo):

Izrežite od čvršćeg bijelog papira oblik zečjih ušiju i zalijepite ga s prednje strane koverte. Dodajte i malo rozog papira na unutrašnju stranu ušiju:

Prednju stranu koverte potom zakamuflirajte papirom s nekim uzorkom, i na njega zalijepite trakicu na kojoj ćete napisati ime onoga kome je pozivnica namijenjena:

I za kraj, nacrtajte sa stražnje strane zekine oči i njušku. U kovertu stavite papirić s detaljima rođendanske proslave:

Nadamo se da vam se sviđaju ideje za rođendanske pozivnice. Budite kreativni, uključite maštu i sigurni smo da ćete napraviti fantastične pozivnice koje će oduševiti mališane.